EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2019.12.13
Eger 2019.12.13

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2023.03.31
Eger 2023.03.31
Eger 2023.03.24
Eger 2023.03.24
Eger 2023.03.17
Eger 2023.03.17
12345...
»
Az elsodort Tiszahalász: A folyó árvízi hajósa segített a bajba jutott lakókon Szuperinfó Hírek - A Tisza-tó legérdekesebb területe, az Óhalászi-sziget telis-tele van titkokkal.
Egerben továbbra is stagnál a szennyvíz koronavírus koncentrációja Szuperinfó Hírek - Csökkenést mutat a szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag országos átlagkoncentrációja.
Csapadékkal, széllel támad a hidegfront, veszélyekre figyelmeztet a rendőrség Hevesben Szuperinfó Hírek - Esős, szeles idő várható hétvégén, óvatosságra int a rendőrség.
Esélyt kapnak a gazdálkodó nők Szuperinfó Hírek - Több mint három millió forint támogatásra pályázhatnak április 10-ig.
Megtartotta újjáalakuló ülését a Fidesz egri szervezete Szuperinfó Hírek - A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának Elnöksége idén március 20-án, nyolc egyhangú igen szavazattal úgy határozott, hogy a tavaly december 6-án feloszlatott egri helyi szervezet újjászervezése keretében az egri helyi szervezet 88 tagjának tagfelvételi kérelmét elfogadja - közölte portálunkkal pénteken a Fidesz egri szervezete.
Az egri védelem ezúttal is kimagaslóan teljesített Szuperinfó Hírek - Negyven percig alakult szorosan találkozó, majd a mérkőzés utolsó harmadát 14–4-re nyerte a QHB-Eger Tatán.


Fizetett hirdetések

Illegálisan főzte a pálinkát, de lebukott az egri járásban élő férfi Szuperinfó Hírek - Adóhatósági bejelentés nélkül birtokolta a vádlott azt a desztilláló berendezést, amellyel nem csak saját célú felhasználásra főzte a pálinkát, hanem…
Elmebeteg döntéseket hoznak az egri képviselők – állítja Mirkóczki Ádám Szuperinfó Hírek - Sajtótájékoztatón beszélt a tegnapi közgyűlésen történtekről.
Naponta 750 adag ingyenebéd Egerben: megtudtuk a titkos összetevőt a krisnások ételeiben Szuperinfó Hírek - A heol podcast vendége Szilaj Péterné, Gandharvika volt, aki az egri Krisna-hívők nevében beszél vallásról, ételosztásról és sokminden másról.
Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M25-ösön Szuperinfó Hírek - A baleset helyszínén már szabadon lehet közlekedni.
Apukám, a dumát már nem lehet eladni – üzeni Mirkóczkinak a frakcióvezető Szuperinfó Hírek - Agresszió helyett békére és együttműködésre van szükség Orosz Lászlóné szerint.
A végére kinyílt az olló, négy között az egri nők Szuperinfó Hírek - A szezonban harmadszor is legyőzte a Szentest a Tigra-ZF-Eger női csapata, amely ezzel bejutott a bajnokság legjobb négy együttese közé és harcolhat az éremért.
Úgy tűnik, szombattól nem lesz, aki az egri temetőket gondozza Szuperinfó Hírek - A városgondozás új szerződéséből néhány dolog kikerült, néhány pedig be.


Fizetett hirdetések

Taroltak a gyöngyösi középiskolások a zsaruk egri versenyén + fotók Szuperinfó Hírek - Három kategóriában mérték össze tudásukat a fiatalok.
Háromesélyes csata Szegeden, ahol az egyéniségek dönthetnek Szuperinfó Hírek - Szegedi győzelemmel tovább erősítheti középmezőnybeli pozícióját a Tigra-ZF-Eger férfi csapata.
Toszkánában is letette a névjegyét a tragikusan elhunyt Gál Tibor, 30 éves az egri pincészetük Szuperinfó Hírek - Megrázta a borászvilágot, amikor 2005-ben autóbalesetben elhunyt Gál Tibor. Hogy került egy egri borász Toszkána egyik legfontosabb birtokának élére? -…

A Mátra-Bükk térség volt a második legnépszerűbb a turisták számára

Idén januárjában 67 ezer vendég érkezett a Mátra-Bükk turisztikai térségbe, ahol 138 ezer vendégéjszakát töltöttek el a szálláshelyeken. Az év elején is a belföldi forgalom volt a meghatározó, a vendégéjszakák 88 százalékát hazai vendégek adták. A szálláshelyek vendégforgalmát tekintve Miskolc, Eger, Gyöngyös, Egerszalók és Demjén emelkedett ki.