EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2021.09.10
Eger 2021.09.10

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2021.09.17
Eger 2021.09.17
Eger 2021.09.10
Eger 2021.09.10
Eger 2021.08.27
Eger 2021.08.27
12345...
»
Sata Árpád ugyan székelynek érzi magát, de Egerben van itthon Szuperinfó Hírek - Mindent magamba szívtam… címmel jelent meg kötet Sata Árpád egri színművészről Demény Péter és Ebner-Egres Béla tollából. A Kolozsváron kiadott könyvet a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban mutatták be a 92. Ünnepi Könyvhét egri programsorozatának nyitórendezvényeként.
Elkezdődött az egri Mátyás király úti közvilágítási problémák elhárítása Szuperinfó Hírek - A szakemberek több helyen is szakaszhibát találtak, amelynek javítása földmunkákkal és útburkolatbontással is jár.
Felújítást terveznek az egri járásbíróságon Szuperinfó Hírek - Energetikai felújítást végeznek az Egri Járásbíróság Barkóczy utca 3. szám alatti ingatlanában. A Heol kérdésére Hoszné dr. Nagy Tímea bíró, az Egri Törvényszék sajtószóvivője közölte, hogy e feladatra nyílt közbeszerzési eljárást írtak ki.
Az Eger SE labdarúgóin csattant a polgármesteri ostor Szuperinfó Hírek - Szerződésszegés miatt megtiltották az Eger SE NB III-as és megyei I-es csapatának, hogy a két gárda számára edzéseket tartsanak és mérkőzéseket rendezzenek az önkormányzati sportlétesítményekben.
Ilyen élmény volt az egri gyermekeknek az Élményszüret – Fotókon a vidám arcok Szuperinfó Hírek - A gyerekek maguk szedik a szőlőt, majd a feldolgozással ismerkednek.
Elhunyt a Heves megyei labdarúgó szövetség egykori alapítója Szuperinfó Hírek - Életének 94. évében elhunyt Viczián Zoltán az egykori Heves Megyei Labdarúgó Szövetség (HELASZ) alapító tagja, hajdani futballista és sportvezető – tájékoztatatta a heol.hu-t korábbi szövetségi vezető, Várkonyi Ferenc.
A vállalkozói generációváltást támogató programban lezajlottak az első képzések, de a program a járványhelyzet miatt meghosszabbodott - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége 2020. márciusában megindította…


Fizetett hirdetések

Balesetet okozott az Ostoros felé tartó sofőr – A rendőrség segítséget kér Szuperinfó Hírek - A sofőr nem tartotta be a KRESZ-t, így a szemből érkező autós, hogy elkerülje az ütközést, jobbra kormányozta járművét, így…
Többéves kutatómunka eredményeként megjelent a könyv az egri bikavérről Szuperinfó Hírek - Hosszas előkészületek után eljött a várva várt pillanat: megjelent az a hiánypótló kötet, amely a bikavér 150 éves múltját mutatja…
Megtartották a XXVI. Dr. Frank Mária Emlékülést az egri kórházban Szuperinfó Hírek - Idén az elismerést dr. Fazekas Orsolya, a kórház gyermekosztályának rezidense kapta.
Az NB I-es egriek könnyű meccset nyertek Debrecenben Szuperinfó Hírek - Idénybeli második mérkőzésén második győzelmét idegenben aratta HRT Spedition Egri AK I. NB I-es csapata.
Színes programokkal hív az Eger Civil Ünnepe Szuperinfó Hírek - A XXVI. Eger Civil Ünnepe nyomán a szervezőt, Farkasné Juhász Margitot kérdeztük.
Záróvonalon fordult meg, balesetet okozott – Nyilatkozott az egri sofőr (videó) Szuperinfó Hírek - Kedd délután záróvonalon fordult meg szabálytalanul a balesetet okozó kocsi a 25-ös úton, Felnémeten. Egy motoros ütközött a Ladának.
Gyakorlattal készültek a mustgáz okozta vészhelyzetre a megyei tűzoltók – Fotók Szuperinfó Hírek - A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Heves Megyei Tűzmegelőzési Bizottság felkészítő gyakorlatot szervezett egy egri pincében kedden délelőtt.
Motoros és személyautó ütközött Egerben (helyszíni fotók) Szuperinfó Hírek - A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.


Fizetett hirdetések

Pénteken és szombaton a filmeké a főszerep Egerben Szuperinfó Hírek - Ezen a hétvégén rendezik meg az I. Belvárosi Filmpikniket Egerben. Pénteken és szombaton négy helyszínen – Dobó tér, Széchenyi utca,…
Az egri hegyi menőkkel újra legyőzte a brutális kihívást a Teambuilding SC Szuperinfó Hírek - Kilencedik alkalommal teljesítették a Red Bull Dolomitenmann csapatversenyt az egri klub tagjai.
Magyar Kupa: elsőként az egriek jutottak a nyolc közé Szuperinfó Hírek - Tizenhét órán belül aratott két győzelemmel jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé a Tigra-ZF-Eger férficsapata.
Huszonhatodjára ünnepelnek a civilek az egri Érsekkertben Szuperinfó Hírek - Az esemény, mely szeptember 18-án lesz, gerincét a kultúra, egészség és sport hármasa adja.