EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2021.01.08
Eger 2021.01.08

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.11.27
Eger 2020.11.27
Eger 2020.11.20
Eger 2020.11.20
Eger 2020.11.13
Eger 2020.11.13
Eger SE II.: 19 éves játékos villanásai kellettek a sikerhez (videó) Szuperinfó Hírek - A megyei I-es hazaiak kihasználták vendégeik hibáit a Felsővárosi műfüves pályán rendezett találkozón.
EKE-Eger: hullámzó játékkal vereség a Rába partján Szuperinfó Hírek - Idei harmadik bajnoki mérkőzését is elveszítette az egri egyetemista gárda.
Ligakupa: az SBS-Eger már a negyeddöntőben Szuperinfó Hírek - A Gyöngyös és az Eger továbbra is hibátlan a Ligakupában, sőt utóbbi már matematikailag is bebiztosította helyét a legjobb nyolc között.
Munkahelyeket véd a felére csökkentett iparűzési adó Szuperinfó Hírek - A kis- és középvállalkozások, az egyéni vállalkozók iparűzési adóját január 1-jétől a felére csökkenti a kormány a gazdaságvédelmi akcióterv eszközeként. Utánanéztünk, hogyan érintheti ez Eger költségvetését.
Az egrieknek a tizenhárom nem szerencsétlen szám Szuperinfó Hírek - Háromgólos győzelemmel kezdte a 2021-es évet az egri együttes.
Az Eger SE II. kétgólos hátrányból fordítva két találattal győzött Szuperinfó Hírek - Egy óra múltán törte meg riválisa ellenállását az Eger SE II. csapata.


Fizetett hirdetések

Teljesen megújul a Dobó téri minorita rendház Szuperinfó Hírek - Kormányrendeletben rögzítették, hogy nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás az egri minorita rendház felújítása. A megyei kormányhivatal hirdetménye szerint hamarosan teljesen…
Elkezdődött a téli átigazolási időszak Szuperinfó Hírek - Január 15-én, vagyis ma kezdődik és február 14-én éjfélig tart az amatőr labdarúgásban a téli átigazolási időszak. Ez érvényes a…
Vietnámban brazilok között futballozott az Eger SE védője Szuperinfó Hírek - Légiós voltam című sorozatunkban a Debreceni VSC csapatával kétszeres Magyar Bajnok (2009, 2010), Magyar Kupa-győztes (2010), Ligakupa-győztes (2010) és Magyar…
Elszánt egriek utaznak a Margitszigetre Szuperinfó Hírek - A férfi OB I.-ben a 16. fordulóval folytatódik a pontvadászat.
Több ittas sofőr ellen is vádat emeltek Heves megyében Szuperinfó Hírek - Az ügyészség mindhárom esetben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja az elkövetőket.
Elbúcsúztak Ebner Egres Bélától Egerben Szuperinfó Hírek - Kollégái, barátai, tisztelői gyújtottak gyertyát a hírlapíró emlékére.
A korlátozások feloldását szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom Egerben Szuperinfó Hírek - Az uszodák és edzőtermek megnyitását szorgalmazza a kormánynál a Mi Hazánk Mozgalom Egerben – derült ki a párt pénteki sajtótájékoztatójából.
Online bemutató lesz ma este az egri színházban Szuperinfó Hírek - Az online térben mutatják be Kálmán Imre-Julius Brammer–Alfred Grünwald: Montmartre-i ibolya című operettjét.


Fizetett hirdetések

Több mint százzal nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében Szuperinfó Hírek - Egy nap alatt 103 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.
Az egri orvosigazgató elsők között kapta meg a koronavírus ellen oltást Szuperinfó Hírek - Dr. Maszárovics Zoltán szerint oltás nélkül mindenki ki van téve a megfertőződés és súlyos betegség veszélyének.
Elhagyja Egert a volt polgármesteri referens Szuperinfó Hírek - Mirkóczki Ádámmal egykor bizalmas kapcsolatot ápoló személy távozik a polgármester környezetéből és Egerből.
A járvány és a válság éve után gazdasági javulást várnak Hevesben Szuperinfó Hírek - A pandémia egy jó állapotban lévő gazdaságot vetett vissza, pulzáló tendencia várható.