EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2020.05.15
Eger 2020.05.15

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.05.29
Eger 2020.05.29
Eger 2020.05.22
Eger 2020.05.22
Eger 2020.05.15
Eger 2020.05.15
12345...
»
Népszerűek lesznek a táborok Heves megyében Szuperinfó Hírek - A családok többsége e hírtől fellélegzett, a piac pedig rohamra számít.
Már 14 megbetegedést tartanak nyilván Heves megyében Szuperinfó Hírek - A koronavirus.gov.hu május 30-i közlése szerint szűkebb hazánk területén a koronavírusos megbetegedések száma 14. A tájékoztató oldalon közölt térkép a mindenkori megbetegedések számát mutatja.
Indulhat első osztály az egri Móra Ferenc Tagiskolában Szuperinfó Hírek - A hírt Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be.
A hungarikumok között a magyar szablyavívás Szuperinfó Hírek - Huszonötödik ­ülésén a Hungarikum Bizottság a klasszikus magyar szablyavívás hagyományát, a magyar kardiskola alapját –mint kiemelkedő jelentőséggel bíró nemzeti értéket – a hungarikumok közé emelte.
A sportág rabja maradt az egykori Heves megyei játékvezető Szuperinfó Hírek - Játékos-pályafutása meglehetősen fiatalon ért véget, a sportágtól azonban nem tudott elszakadni. Bartha Zoltán Sajóvölgyi Oszkár oldalán vált NB I.-es játékvezetővé, majd a sportág ismert és elismert szereplőjévé.
Hosszú idő után újranyitott az egri strand Szuperinfó Hírek - Ugyan a kormányrendelet értelmében a strandok már május 4-én kinyithattak, ez a hevesi megyeszékhelyen még váratott magára.


Fizetett hirdetések

Hatvanhét lufival ünnepelték a Hotel Eger nyitását Szuperinfó Hírek - Hatvanhét nap után a Hotel Eger&Park is újranyitott, ez alkalomból különleges programmal készült a szálloda.
Koraszülöttek ellátását segíti az egri kórház adománya Szuperinfó Hírek - Több mint egymillió forint értékben kapott ajándékot a Markhot Ferenc Kórház újszülött részlege pénteken.
Eger és környéke a hosszú hétvégén is várja vendégeit Szuperinfó Hírek - A pünkösdi hosszú hétvégén Eger és térség számos programmal várja az ide látogatókat.
Nyitrai Zsolt: sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket Szuperinfó Hírek - A veszélyhelyzet 79. napján, pénteken tartott sajtótájékoztatóján dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott.
Fidesz: Mirkóczki megcsúfolja a demokráciát Szuperinfó Hírek - A város cégei élén történt cseréket nehezményezi a helyi szervezet.
Eszterházy SC: Győrffy Alexandra Érdre igazol Szuperinfó Hírek - Hat szezon után mond búcsút az egyetemista klubnak a felnőtt csapat hálóőre.
Az oktatás megreformálását kéri az egri LMP Szuperinfó Hírek - Fel kell az oktatást vértezni olyan képességekkel, melyekkel katasztrófák esetén szünetmentesen tud működni – hangsúlyozta Kendernay János, az LMP társelnöke.
Nagy bajban az Egri Úszó Klub: nullára apadtak a lehetőségek Szuperinfó Hírek - Se víz, se pénz, se biztatás. Sőt! Az Egri Úszó Klub (EÚK) tagjait februártól sújtja a járvány miatti veszélyhelyzet, és annak minden negatív következménye. A 110 éves múltra visszatekintő egylet mentőövért kiált.


Fizetett hirdetések

Eltűnnek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek Egerből Szuperinfó Hírek - A házhoz menő szolgáltatás biztosítja a szelektíven gyűjtött papírok, flakonok elvitelét, így jóformán nincs szükség a szelektív hulladékgyűjtő szigetekre Egerben.
Ismét csobog a víz Egerben, az érsekkerti szökőkútban Szuperinfó Hírek - Újra működésben az Szmrecsányi Lajos Érsekkert szökőkútja csalhatatlan jelét adva a tavasznak, és a nyár közeledtének.
Szorgos kezek munkálkodnak a szebb, virágosabb Egeréért Szuperinfó Hírek - Már ültetik az egynyári növényeket Eger közterületein, a tervek szerint a pünkösdi hosszú hétvégére virágba borulhat a város.
Plusz kormányzati pénzt kapott az egri Pozsonyi utcai óvoda Szuperinfó Hírek - Magyarország Kormánya 120 millió forinttal emelte a Pozsonyi utcai óvoda építésére tervezett költségeket.