EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2020.05.08
Eger 2020.05.08
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.05.29
Eger 2020.05.29
Eger 2020.05.22
Eger 2020.05.22
Eger 2020.05.15
Eger 2020.05.15
12345...
»
Most bebizonyíthatod, hogy mestere vagy az ősrégi Heves megyei szavaknak Szuperinfó Hírek - Legújabb kvízünk kitöltésével bebizonyíthatod, hogy te ismered a legjobban a köznyelvből egyre inkább kimúló, régi szavak jelentését.
Árokba borult egy autó a 25-ös főúton Szuperinfó Hírek - A baleset Eger térségében történt. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.
Szeles, felhős idővel indul a jövő hét Heves megyében Szuperinfó Hírek - A jövő hét első napjaiban záporokra is számíthatunk szűkebb hazánkban.
Egy ember sérült meg balesetben szombaton Szuperinfó Hírek - Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.
Nem változott a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében Szuperinfó Hírek - A koronavirus.gov.hu május 31-i közlése szerint szűkebb hazánk területén a koronavírusos megbetegedések száma 14. A tájékoztató oldalon közölt térkép a mindenkori megbetegedések számát mutatja.


Fizetett hirdetések

A régészeti feltárás után kezdődhet el az Egrix felújítása Szuperinfó Hírek - Egy késő középkori pincerészt, a 16. század végén épült külső városfal negyvenméteres szakaszát s egy 18. századi egyszerű lakóház oldalfalának…
Trianoni sorscsapás: a nap, amikor Eger is feketébe öltözött Szuperinfó Hírek - Vajon miről írtak egykor a megyénkben megjelent újságok? Mi foglalkoztatta leginkább az akkori olvasókat? Ha választ akar kapni mai kedves…
Jumurdzsák Szuperinfó Hírek - Gárdonyi Géza verhetetlen Eger népszerűsítésében.
Népszerűek lesznek a táborok Heves megyében Szuperinfó Hírek - A családok többsége e hírtől fellélegzett, a piac pedig rohamra számít.
Már 14 megbetegedést tartanak nyilván Heves megyében Szuperinfó Hírek - A koronavirus.gov.hu május 30-i közlése szerint szűkebb hazánk területén a koronavírusos megbetegedések száma 14. A tájékoztató oldalon közölt térkép a mindenkori megbetegedések számát mutatja.
Indulhat első osztály az egri Móra Ferenc Tagiskolában Szuperinfó Hírek - A hírt Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be.
A hungarikumok között a magyar szablyavívás Szuperinfó Hírek - Huszonötödik ­ülésén a Hungarikum Bizottság a klasszikus magyar szablyavívás hagyományát, a magyar kardiskola alapját –mint kiemelkedő jelentőséggel bíró nemzeti értéket – a hungarikumok közé emelte.
A sportág rabja maradt az egykori Heves megyei játékvezető Szuperinfó Hírek - Játékos-pályafutása meglehetősen fiatalon ért véget, a sportágtól azonban nem tudott elszakadni. Bartha Zoltán Sajóvölgyi Oszkár oldalán vált NB I.-es játékvezetővé, majd a sportág ismert és elismert szereplőjévé.


Fizetett hirdetések

Hosszú idő után újranyitott az egri strand Szuperinfó Hírek - Ugyan a kormányrendelet értelmében a strandok már május 4-én kinyithattak, ez a hevesi megyeszékhelyen még váratott magára.
Hatvanhét lufival ünnepelték a Hotel Eger nyitását Szuperinfó Hírek - Hatvanhét nap után a Hotel Eger&Park is újranyitott, ez alkalomból különleges programmal készült a szálloda.
Koraszülöttek ellátását segíti az egri kórház adománya Szuperinfó Hírek - Több mint egymillió forint értékben kapott ajándékot a Markhot Ferenc Kórház újszülött részlege pénteken.
Eger és környéke a hosszú hétvégén is várja vendégeit Szuperinfó Hírek - A pünkösdi hosszú hétvégén Eger és térség számos programmal várja az ide látogatókat.