EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2022.07.22
Eger 2022.07.22
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2022.08.19
Eger 2022.08.19
Eger 2022.08.12
Eger 2022.08.12
Eger 2022.08.05
Eger 2022.08.05
12345...
»
Debrecenben is megmutatta erejét a QHB-Eger férfi kézilabda-csapata Szuperinfó Hírek - A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén hétgólos győzelmet aratott a megyeszékhelyi gárda a szintén NB I/B-s DEAC vendégeként.
Hatvanban a női kézilabdázókat és a labdarúgókat is láthatja a közönség Szuperinfó Hírek - Négy sportág eseményei szerepelnek az ünnepi hétvége kínálatában.
Duplaannyi a csőtörés a kiszáradó talaj miatt Heves megyében Szuperinfó Hírek - Felújításra szorul az ivóvíz-hálózat, évente sok milliárd forintot kellene költeni az elöregedett azbesztcement-vezetékek kiváltására.
Autót és sziklát is letarolt egy kocsi Egerben Szuperinfó Hírek - A kocsiban több kutya is volt, az egyik jószág megsérült.
Az augusztus 20-i ünnepi hétvége erős a szálláshelyeken, ám az őszi hónapokra még lehet foglalni a megyében Szuperinfó Hírek - Erős lesz az őszi szezon a szálláshelyeken. A jelenlegi adatok alapján a szeptemberi és októberi foglalási szint jóval magasabb, mint tavaly, és már a 2019-es utolsó negyedévi szintet is túllépték – derült ki a Szállás.hu szállásfoglaló oldal legfrissebb elemzéséből. Megyénk szállásadói viszont cáfolják mindezt.


Fizetett hirdetések

Országos csúcsok és különdíjak a 85 éves egri úszónak Szuperinfó Hírek - Az Egri Senior Úszó Klub (ESÚK) versenyzői 18 bajnoki címnek, két országos rekordnak, ezenkívül különdíjaknak örülhettek az 52. Országos Szenior…
Újabb több tízmilliós támogatást nyert el az egri kórház Szuperinfó Hírek - A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet 83,79 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el Egészségfejlesztési Iroda és…
Megint támad a kánikula: életbe lépett a legmagasabb szintű hőségriadó Szuperinfó Hírek - Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve augusztus 17-én 0 órától…
Egererdő: Helyre kell tenni a tarvágás kifejezést a köznyelvben Szuperinfó Hírek - A közelmúltban helyi politikusok és a média is arról adott hírt, hogy az új fakitermelésről szóló rendelet veszélyeztetheti az erdeinket.…
Hétezer dollárt utalt az egri hölgy a sosem látott szerelmének; megelőzhető bűnügyek Szuperinfó Hírek - Múlt héten Heves megyében bővelkedtek azok a bűncselekmények, amelyekhez a sértettek gyanútlan vagy felelőtlen viselkedése hozzájárult.
Egerben járt Lázár János, úgy tűnik, támogatja a kötöttpályás közlekedés ötletét Szuperinfó Hírek - Megyénket érintő fejlesztésekről egyeztetettek az országgyűlési képviselők és a megyeszékhely polgármestere a miniszterrel.
Több mint 75 hektáron pusztított a tűz megyénkben + fotók Szuperinfó Hírek - Kedden összesen nyolc segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába. A hat tűzesetet és két műszaki mentést összesen 12 hivatásos tűzoltóegység kezelte.
Elkeserítő a helyzet: Heves megyében esett a legkevesebb eső a sokéves áltaghoz képest Szuperinfó Hírek - Az elvétve kialakuló záporok és zivatarok sem segítenek, egyre rosszabb az aszályhelyzet.


Fizetett hirdetések

Szeles nagyon akart, ami görcsössé tette Szuperinfó Hírek - Szeles Bálint nem jutott az elődöntőbe 110 méteres gátfutásban a müncheni multisport Európa-bajnokság keretében zajló atlétikai Eb-n.
Heves megyében már több település is elnyerte a Hild János-díjat, most újra itt a lehetőség Szuperinfó Hírek - A Magyar Urbanisztikai Társaság (MUT) idén 38. alkalommal adományozza a díjat.
Az egri buszpályaudvaron is osztanak ásványvizet Szuperinfó Hírek - A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között oszt vizet a nagyobb forgalmú buszpályaudvarokon.
Az elképesztő maratoni futás elsőséget ért az Egri FTK legjobbjának Szuperinfó Hírek - A bőven tíz órán belüli időt teljesítő Ózsvári Olivér kiemelkedőt nyújtott a hosszú távú országos bajnokságon, ám az Egri Futó-…