EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2020.10.02
Eger 2020.10.02
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.10.09
Eger 2020.10.09
Eger 2020.10.02
Eger 2020.10.02
Eger 2020.09.25
Eger 2020.09.25
Magyarok Kenyere: adományozói napot tartottak Egerben Szuperinfó Hírek - Heves megyében százötven adományozó fogott össze a Magyarok Kenyeréért.
Intermodális csomópont Egerben: a terveztetésre van forrás Szuperinfó Hírek - Az egri önkormányzat elindította a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását a Hatvani hóstya városrészt illetően, melyet az intermodális csomópont kialakítása indokolt. Ezzel kapcsolatban lakossági fórumot is tartottak hétfőn délután.
Búcsú az MK-sorozattól Szuperinfó Hírek - Az Eger két-, a Gyöngyös pedig háromgólos hazai vereséggel maradt alul magasabb osztályú ellenfelével szemben a Magyar Kupa 7. fordulójában. Ez egyben azt jelentette, hogy az NB II-es Vasas és az NB I-es Mezőkövesd jutott a legjobb 32 közé.
Az egri színház igazgatója cáfolja Mirkóczki kijelentéseit Szuperinfó Hírek - Blaskó Balázs: az év végéig minden kiadásunkat pontosan kiszámítottuk.
Petíció: az egri színház dolgozói kiállnak Blaskó Balázs mellett Szuperinfó Hírek - A színház három munkatársa szerdán délután petíciót adott át az önkormányzatnak, melyben kérték, hogy a színházigazgatói posztról szóló előterjesztést vegyék le az egri közgyűlés napirendi pontjai közül.
A vb minden pillanatát élvezte az egri hölgy Szuperinfó Hírek - A helyszínen több példaképpel is találkozott, ami nagyon motiváló volt számára.


Fizetett hirdetések

Az SBS-Eger fiataljai is megérezték a siker ízét Szuperinfó Hírek - A hevesiek hazai pályán veszítettek rangadót a felsőzsolcaiakkal szemben.
Eger SE–Vasas: percről percre Szuperinfó Hírek - A Magyar Kupa 7. fordulójában az Eger SE a jelenleg az NB II-ben szereplő Vasast fogadja a Szentmarjay Tibor városi…
A hatvani hölgyek gáláztak, a gyöngyösi nők derbit nyertek Szuperinfó Hírek - Az egriek az utolsó előtti percben kapott 11-es góllal veszítettek két pontot.
1561-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében Szuperinfó Hírek - A járvány második hullámának emelkedő szakasza zajlik Magyarországon, ami miatt számítani kell a fertőzöttek számának további növekedésére.
Az egri könyvtárban lépett fel a győri Vaskakas Bábszínház (fotók) Szuperinfó Hírek - Színes előadásnak lehettek részesei mindazok, akik ellátogattak hétfőn a Bródy Sándor Könyvtárba.
Két egri iskolában is végzett speciális fertőtlenítést a honvédség Szuperinfó Hírek - A szakemberek abban reménykednek, a speciális fertőtlenítés segítheti a járvány megfékezését.
A Gyöngyös és az Eger is bravúrra készül a Magyar Kupában Szuperinfó Hírek - Szerdán délidőben NB I-es gárda látogat Gyöngyösre,
Szerdán még napsütés várható, de csütörtökön hidegfront érkezik Hevesbe Szuperinfó Hírek - Holnap fátyolfelhők szűrhetik meg a napsütést, csütörtökön viszont záporokra, zivatarokra is számíthatunk szűkebb hazánkban.


Fizetett hirdetések

Már 1500-nál is több koronavírus-fertőzött van Heves megyében Szuperinfó Hírek - A járvány második hullámának emelkedő szakasza zajlik Magyarországon, ami miatt számítani kell a fertőzöttek számának további növekedésére.
Az egri sakknagymester majd’ egy év után versenyzett újra élesben Szuperinfó Hírek - Tíz hónap után az első normális ranglistaversenyen második helyen végzett Gledura Benjamin. Az egri illetőségű nemzetközi nagymester a St. Louisban…
Parakaratésok edzését támogatja a városgondozás Egerben Szuperinfó Hírek - Fogyatékkal élők karate­foglalkozásaihoz biztosít helyet a Városgondozás Eger Kft.
Buliznak, isznak, szemetelnek a fiatalok az egri várfalsétányon Szuperinfó Hírek - Olvasóink arról adtak jelzést lapunknak, hogy tapasztalataik szerint az utóbbi időben a várfalsétányon néhányan randalíroznak, sörös­dobozokat dobálnak. Megkérdeztük a vármúzeumot,…

Blaskó Balázs vagy Szőcs Artur lehet az egri színház igazgatója

Hétfőn ülésezett az egri közgyűlés városimázs bizottsága, ahol a Gárdonyi Géza Színház igazgatói pályázata is napirendre került. Ezt megelőzően már nyilvánosságra kerültek a város honlapján a csütörtöki közgyűlés előterjesztései. Az ülésen végső döntés születhet arról, ki vezeti tovább a teátrumot.