EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2021.05.14
Eger 2021.05.14
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Giro d’Italia: az egri egyetemista 3 napon át viselte a kerékpársport egyik legértékesebb mezét Szuperinfó Hírek - Egan Bernal nyerte vasárnap a Giro d'Italia kerékpáros körverseny kilencedik szakaszát, és sikerével átvette Valter Attilától az összetettben élen állónak járó rózsaszín, illetve a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót is.
Stabilabb háttérrel maradna az NB I/B-ben az EKE Szuperinfó Hírek - A Soproni MAFC elleni párharcot 2–1-re veszítette el az egri gárda.
Forró, trópusi éjszakák várnak Egerre – így nézne ki a pálmafás város Szuperinfó Hírek - Ugyan eddig nem volt jellemző az extrém éjszakai meleg Egerre, a szakemberek szerint azonban néhány évtizeden belül változhat a helyzet.
„Én megszállottja lettem a zenének” – vallja Kovács Kati Szuperinfó Hírek - Az énekesnő számára szint mindent megadott az élet: karriert, szerető férjet. Gyermeket azonban nem. Erről hosszú ideig nem tudott és nem is akart beszélni. Kovács Katit életéről és kalandos pályafutásáról a Mandiner kérdezte.
A Puskás Aréna is rózsaszínbe öltözött az egri egyetemista tiszteletére Szuperinfó Hírek - Egy ország szorít most a Giro d'Italiát vezető magyar kerékpárosnak, az egri egyetem hallgatójának, Valter Attilának.
Az egriek vezetőedzője büszke a tatabányai teljesítményre Szuperinfó Hírek - A Földi Imre Sportcsarnokban négygólos vereséget szenvedett a megyeszékhelyi gárda.
A vállalkozói generációváltást támogató programban lezajlottak az első képzések, de a program a járványhelyzet miatt meghosszabbodott - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége 2020. márciusában megindította…


Fizetett hirdetések

Különleges videón a leomlott egri Szép bástya támfalának munkálatai Szuperinfó Hírek - Felbecsülhetetlen kár érte Egert februárban, amikor leomlott az egri vár Szép bástyájának támfala.
Giro d’Italia: az egri egyetem hallgatója megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót (frissítve) Szuperinfó Hírek - Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli…
Giro d’Italia: az egri egyetem hallgatója megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót Szuperinfó Hírek - Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli…
Megható: játékaikat ajánlották fel az egri iskolások egy beteg kisfiú gyógyulásáért – Videó Szuperinfó Hírek - Az SMA-betegségben szenvedő mezőkövesdi kisfiúért fogott össze a Szent Imre Katolikus Általános Iskola, Jó Pásztor Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola…
Kiderült: már tárgyalnak az egykori egri laktanyáról Szuperinfó Hírek - Az egri Dobó István-laktanya hasznosítása időről időre téma volt az egri közéletben, azonban máig nem sikerült rendezni a több mint egyhektáros terület helyzetét.
Habzott a patak vize az egri strandnál (fotó) Szuperinfó Hírek - Az Egri Termál- és Strandfürdő közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy pénteken gyanús habzást tapasztaltak a patak érsekkerti szakaszán.
Tovább írta a történelmet az egri egyetem hallgatója a Giro d’Italián Szuperinfó Hírek - Az ausztrál Caleb Ewan nyerte meg az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia sprintbefutóval végződő pénteki szakaszát, az Eszterházy Károly Egyetem sportszervező szakos hallgatója, Valter Attila azonban továbbra is vezet összetettben.
30 éve hunyt el a hatvani festőművész, aki örökre beírta magát a város történelemkönyvébe Szuperinfó Hírek - Rudnay Gyula volt a mestere és Derkovits Emlékérmet kapott, ma egy egész lakótelep és intézmények is viselik a családnevét.


Fizetett hirdetések

Hét hiányzóval búcsúzik az Eszterházy SC Szuperinfó Hírek - Tél nélküli találkozó következik a Gödi SE ellen.
A hazai győzelem önbizalmat ad az egri gárdának Szuperinfó Hírek - A férfi NB I. 24. fordulójának mérkőzése következik a megyeszékhelyiek számára.
Új helyen az Ózd–Eger rali díjkiosztója Szuperinfó Hírek - Szombaton még a szomszédos Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, vasárnap azonban már szűkebb hazánk útjain zajlik a Q8 Oils Ózd–Eger rali.
Egerbe költözik a felsőtárkányi bolhapiac Szuperinfó Hírek - A bolhapiac évek óta nagy népszerűségnek örvend.