EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2021.04.23
Eger 2021.04.23
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020 01 24
Eger 2020 01 24
Eger 2020 01 17
Eger 2020 01 17
Eger 2020 01 10
Eger 2020 01 10
Többen megörökítették a gigantikus hőlégballont Eger felett (fotók) Szuperinfó Hírek - A megyeszékhelyt is elérte a Városok Viadala kihívás.
Öt éves lett az egri Várműhely Szuperinfó Hírek - A várműhelyet hétfőn már birtokba is vették a Lenkey általános iskola 3. b osztályosai.
Vizsgálják, hogyan kerülhetett habzó anyag az Eger-patakba Szuperinfó Hírek - A vízminták vizsgálata során a normál PH-értékéhez képest eltérés nem mutatkozott.
Csupán 10 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében Szuperinfó Hírek - A legfrissebb, hétfő délelőtti adatok szerint 22 ezer 148-ra nőtt az eddig beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.
Giro d’Italia: az egri egyetemista 3 napon át viselte a kerékpársport egyik legértékesebb mezét Szuperinfó Hírek - Egan Bernal nyerte vasárnap a Giro d'Italia kerékpáros körverseny kilencedik szakaszát, és sikerével átvette Valter Attilától az összetettben élen állónak járó rózsaszín, illetve a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót is.
Stabilabb háttérrel maradna az NB I/B-ben az EKE Szuperinfó Hírek - A Soproni MAFC elleni párharcot 2–1-re veszítette el az egri gárda.
A vállalkozói generációváltást támogató programban lezajlottak az első képzések, de a program a járványhelyzet miatt meghosszabbodott - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége 2020. márciusában megindította…


Fizetett hirdetések

Forró, trópusi éjszakák várnak Egerre – így nézne ki a pálmafás város Szuperinfó Hírek - Ugyan eddig nem volt jellemző az extrém éjszakai meleg Egerre, a szakemberek szerint azonban néhány évtizeden belül változhat a helyzet.
„Én megszállottja lettem a zenének” – vallja Kovács Kati Szuperinfó Hírek - Az énekesnő számára szint mindent megadott az élet: karriert, szerető férjet. Gyermeket azonban nem. Erről hosszú ideig nem tudott és…
A Puskás Aréna is rózsaszínbe öltözött az egri egyetemista tiszteletére Szuperinfó Hírek - Egy ország szorít most a Giro d'Italiát vezető magyar kerékpárosnak, az egri egyetem hallgatójának, Valter Attilának.
Az egriek vezetőedzője büszke a tatabányai teljesítményre Szuperinfó Hírek - A Földi Imre Sportcsarnokban négygólos vereséget szenvedett a megyeszékhelyi gárda.
Különleges videón a leomlott egri Szép bástya támfalának munkálatai Szuperinfó Hírek - Felbecsülhetetlen kár érte Egert februárban, amikor leomlott az egri vár Szép bástyájának támfala.
Giro d’Italia: az egri egyetem hallgatója megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót (frissítve) Szuperinfó Hírek - Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, szombati szakaszán.
Giro d’Italia: az egri egyetem hallgatója megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót Szuperinfó Hírek - Valter Attila az esélyesekkel együtt célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, szombati szakaszán.
Megható: játékaikat ajánlották fel az egri iskolások egy beteg kisfiú gyógyulásáért – Videó Szuperinfó Hírek - Az SMA-betegségben szenvedő mezőkövesdi kisfiúért fogott össze a Szent Imre Katolikus Általános Iskola, Jó Pásztor Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola osztálya.


Fizetett hirdetések

Kiderült: már tárgyalnak az egykori egri laktanyáról Szuperinfó Hírek - Az egri Dobó István-laktanya hasznosítása időről időre téma volt az egri közéletben, azonban máig nem sikerült rendezni a több mint…
Habzott a patak vize az egri strandnál (fotó) Szuperinfó Hírek - Az Egri Termál- és Strandfürdő közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy pénteken gyanús habzást tapasztaltak a patak érsekkerti szakaszán.
Tovább írta a történelmet az egri egyetem hallgatója a Giro d’Italián Szuperinfó Hírek - Az ausztrál Caleb Ewan nyerte meg az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia sprintbefutóval végződő pénteki szakaszát, az Eszterházy Károly…
30 éve hunyt el a hatvani festőművész, aki örökre beírta magát a város történelemkönyvébe Szuperinfó Hírek - Rudnay Gyula volt a mestere és Derkovits Emlékérmet kapott, ma egy egész lakótelep és intézmények is viselik a családnevét.