EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2020.09.25
Eger 2020.09.25
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.08.14
Eger 2020.08.14
Eger 2020.08.07
Eger 2020.08.07
Eger 2020.07.31
Eger 2020.07.31
Elhunyt az egri sportélet önzetlen támogatója Szuperinfó Hírek - Életének 77. évében elhunyt Hargitai Dénes vendéglátós, az egri sportélet egykori jeles támogatója.
Eger vs. Hatvan: összpontosítás és türelem Szuperinfó Hírek - Húsz éve már, hogy az Eger–Hatvan megyei rangadók nem az NB II.-ben, hanem alacsonyabb osztályban zajlanak.
Szorosan indulhat az egri egyetemisták nyitómérkőzése Szuperinfó Hírek - A férfi NB I/B Zöld csoportja 1. fordulójának mérkőzése következik.
Tizenkilencedik alkalommal tartották meg a drogprevenciós napot Egerben Szuperinfó Hírek - Az egri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) és a Városi Diáktanács az Eger önkormányzatának támogatásával idén már tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Tiszta Élvezet Drogprevenciós Napot és Regionális Drogügyi Konferenciát.
Rangos gasztronómiai díjat kapott az egri kávépörkölő (fotók) Szuperinfó Hírek - Csaknem 12 ezer nyolcszáz nevező közt is kitűnt az egri Coffee Líceum a Great Taste Awardson, a világ egyik legrangosabb gasztronómiai erőpróbáján.
Erős katonai gépjárműforgalomra kell számítani az M3-ason Szuperinfó Hírek - Nemzetközi gyakorlat miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani az M3-as autópályán – írja az MTI.


Fizetett hirdetések

Misszióvezetők házastársait látta vendégül Herczegh Anita Egerben Szuperinfó Hírek - A köztársasági elnök felesége egész napos kiránduláson látta vendégül a Magyarországra akkreditált misszióvezetők házastársait csütörtökön; a program során a Heves…
Forrnak az indulatok az egri közgyűlés után Szuperinfó Hírek - Tovább forrnak a csütörtökön határozatképtelenségbe fulladt közgyűlés körül az indulatok.
Nyitrai Zsolt: Egerben 77 fertőzött személy van Szuperinfó Hírek - A járvány erősödik, ezért Magyarország Kormánya október elsejétől új rendelkezéseket vezetett be.
Négy díjat is kiosztottak a megyeházán Szuperinfó Hírek - A Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülése előtt négy díjat is átadtak a megyeháza Barkóczy termében.
Az Egri csillagok történetét idézték fel a várban Szuperinfó Hírek - Rendhagyó sétára invitálták az érdeklődőket csütörtökön az egri várba.
Elmarad a ZF-Eger BVSC elleni mérkőzése Szuperinfó Hírek - Az OSC egészségügyi okok miatt kénytelen volt lemondani a Magyar Kupa szereplést, helyette a zuglói együttes játszik majd.
Zárt kapus meccsek a kézilabdázóknál Szuperinfó Hírek - Hét sportág eseményei szerepelnek szeptember utolsó hétvégéjének megyénkbeli sportműsorában.
A fogyatékkal élők mindennapjaira hívták fel a figyelmet Egerben Szuperinfó Hírek - A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Esélynapot szervezett csütörtökön az Eszterházy téren.


Fizetett hirdetések

Határozatképtelen volt az egri közgyűlés Szuperinfó Hírek - Harmincegy napirendi pontot, köztük fontos kérdéseket is tárgyalt volna csütörtökön az egri közgyűlés, amely azonban végül határozatképtelennek bizonyult. Percről percre.
Covid: eddig az SBS-Eger járt a legrosszabbul Szuperinfó Hírek - A csapatsportok közül egyértelműen a kézilabda, azon belül is a férfiszakág került a legnehezebb helyzetbe, miután több klubnál tömeges koronavírus-fertőzést…
Döntetlennel zárt a ZF-Eger Szentesen Szuperinfó Hírek - Egy másodperccel a vége előtt egyenlítettek a hazaiak a Metalcom Szentes–ZF-Eger vízilabda mérkőzésen.