EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2020.11.27
Eger 2020.11.27
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2020.09.25
Eger 2020.09.25
Eger 2020.09.18
Eger 2020.09.18
Eger 2020.09.11
Eger 2020.09.11
«
...23456...
»
Már 4909 koronavírus-fertőzött van Heves megyében Szuperinfó Hírek - 78 fővel emelkedett a fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.
Az SBS-Eger idénybeli első győzelmét aratta Szuperinfó Hírek - A gyöngyösiek elmaradtak az előző meccseken nyújtott teljesítményüktől
Az első számú játékos sok jót szeretne visszaadni Egri VSI-Pálosi AK-nak Szuperinfó Hírek - Hét éve Kiskunfélegyházáról igazolt Egerbe Timafalvi Gergő, idén pedig ­Németországból hazatérve mondott igent ­Pálosi Balázs edzőnek. A 22 éves korosztályos válogatott játékos az Egri VSI-Pálosi AK NB I.-es gárdáját erősítve segíti a klubot a játéktéren és azon kívül.
150 milliós plusztámogatást kapnak az önkéntes tűzoltók Szuperinfó Hírek - A költségvetés 700 millió forintos forrásán túl 150 millió forintnyi plusztámogatást kapnak az önkéntestűzoltó-egyesületek – jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
ZF-Eger: nagy iram és 31 gól Szuperinfó Hírek - Hétgólos vereséget szenvedtek szerda délben az egriek az idei tizenharmadik bajnoki győzelmüket a Bitskey-uszodában elért szolnokiaktól.
4831-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében Szuperinfó Hírek - Ezúttal 76 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.


Fizetett hirdetések

A ZF-Eger hiba nélkül álló csapatot lepne meg Szuperinfó Hírek - A férfi OB I. 13. fordulója jelenti az egriek számára az idei utolsó hazai fellépést. Az évből hátralévő mindkét, decemberben…
NB I: az egriek visszavágnának a komlóiaknak Szuperinfó Hírek - A HE-DO B. Braun Gyöngyös és az SBS-Eger is hazai pályán szerepel az élvonalbeli férfibajnokság hétközi játéknapján. A mátraaljaiak a…
Meglepően nagy kiadásokkal járnak a játszóterek Heves megyében Szuperinfó Hírek - Jogos szülői igény, hogy minél több játszótér álljon a gyermekek rendelkezésére, ám meglepő, hogy ez mekkora kiadással jár.
Már 4755 koronavírus-fertőzött van Heves megyében Szuperinfó Hírek - 68 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.
Még két hétig viszik a zöldhulladékot Egerben Szuperinfó Hírek - Meghosszabbított ideig, december 4-ig elszállítja a zöldhulladékot az Egri Hulladékgazdálkodási Kft.
EKE-Eger-KOK: teljes szétesés a Pápa ellen Szuperinfó Hírek - Előbb-utóbb már az sem lenne meglepő, ha nem állnának ki az egriek.
A vendégekre nézve hízelgő az egyetemisták négygólos győzelme Szuperinfó Hírek - Az utolsó negyedben érezhetően kicsit elengedték a gyeplőt az egriek.
Az Eger SE házi gólkirályában még akad tartalék Szuperinfó Hírek - Szezonbeli tizedik gólját nevelőegyesülete ellen szerezte Boros Gábor. Az Eger SE NB III-as csapatához nyáron Diósgyőrből érkezett 23 éves támadó eddig nemcsak a védőkkel vívott eredményes harcot, a koronavírust is legyőzte.


Fizetett hirdetések

Fagyos reggelekkel és sok köddel indul a hét Heves megyében Szuperinfó Hírek - Gyenge ónos eső, majd eső is előfordulhat a hét első napjaiban szűkebb hazánkban.
Az Egri Vasas erőssége olimpián képviseli a magyar színeket Szuperinfó Hírek - A 45 országból álló mezőny összesen 61, legfeljebb nyolc fős csapattal állhatott rajthoz.
Drámai különbség: minden ünnepit elvitt a vírus a Dobó térről (videó) Szuperinfó Hírek - Tavaly még tömegek lepték el a várost az egri fő téren, 2020-ban azonban a koronavírus-járvány drámai változást hozott a megyeszékhelyen…
Egerben diósgyőri nevelésű játékosok okozták a DVTK vesztét (videó) Szuperinfó Hírek - A jobb szélről érkezett beadások közül kettő végződött hazai góllal.