EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2021.04.16
Eger 2021.04.16
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2021.01.22
Eger 2021.01.22
Eger 2021.01.15
Eger 2021.01.15
Eger 2021.01.08
Eger 2021.01.08
«
...34567...
»
Fantasztikus sikert ért el az egri egyetem tanársegédje Szuperinfó Hírek - A VMI Mozgóképművészeti és Kommunikációs Tanszékének egyetemi tanársegédje, Traub Viktória animációs filmrendező Love or Left című új filmterve is támogatást nyert a Nemzeti Filmintézet idei pályázatán, az animációs filmek mezőnyében.
Megtaláltuk Eger legdrágább nyaralóját: 9,9 millióért ezt kapod Szuperinfó Hírek - A hétvégi házas nyaraló a megyeszékhely külterületén, Egerszalók irányában helyezkedik el.
Ismét hátrányból kell talpra állni az egyetemistáknak Szuperinfó Hírek - A nagyszünetben még bizakodhattak az egriek Tiszaújvárosban.
1000 forintért támadt egy idős, nehezen mozgó emberre két kéregető Egerben Szuperinfó Hírek - A nyomozás kifosztás bűntette miatt van folyamatban az elkövetőkkel szemben.
Még nem jött lendületbe az Eger Szuperinfó Hírek - A második félidőben tizenhárom percen keresztül maradt érintetlen a Veszprémi KKFT kapuja.
15 kedvenc fotónk az Exatlon Heves megyei hőseiről Szuperinfó Hírek - Kővári Viktor és Kurtán Adél legemlékezetesebb pillanatai közül válogattunk.
A vállalkozói generációváltást támogató programban lezajlottak az első képzések, de a program a járványhelyzet miatt meghosszabbodott - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége 2020. márciusában megindította…


Fizetett hirdetések

Ismét bőven 200 alatt az új koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében Szuperinfó Hírek - A legfrissebb, szombat délelőtti adatok szerint 149 fővel nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.
Az egész hétvégén hűvös, szeles időnk lesz Szuperinfó Hírek - A vasárnap reggel már fagymentes lesz szűkebb hazánkban, de napközben legjobb esetben is csak 15 fokot mérhetünk.
A Hatvan újra örülne, az Eger SE javítana Szuperinfó Hírek - A hét közben rendezett fordulóban sikerélménnyel és három ponttal gazdagodott hatvaniak megyei derbin fogadják a hazai pályán vereséget szenvedett egrieket.…
Az egri pólósok kezdeményezték a segítségnyújtást Szuperinfó Hírek - Az Egri Vízilabda Klub és a MARSHALL Ablakgyár Kft. összefogásának köszönhetően új nyílászárókat kapott az a szarvaskői ingatlan, amely két…
A ZF férfipólósai a listavezetőhöz látogatnak Szuperinfó Hírek - Három fordulóval az alapszakasz zárása előtt az éllovas vendége lesz a Tigra-ZF-Eger férficsapata.
Az egri hősöknél fontos feladat a fiatalok beépítése Szuperinfó Hírek - Szombaton 15 órakor Szombathelyen kezdi a 2021-es másodosztályú bajnokságot az Eger Heroes csapata. A hősök az NBA Crushers vendégeként vágnak neki a TD Store Divízió I-es küzdelemsorozatnak.
Leégett a szarvaskői család háza, az egri vízilabdázók és a MARSHALL Ablakgyár összefogott megsegítésükre Szuperinfó Hírek - Két hónappal ezelőtt tűz keletkezett egy szarvaskői lakóházban, aminek következtében teljesen kiégett belülről az ingatlan. Elképesztő nehéz helyzetbe került akkor a család, az Egri Vízilabda Klub pedig rögtön lépett.
Leégett a szarvaskői család háza, az egri vízilabdások és a MARSHALL Ablakgyár összefogott megsegítésükre Szuperinfó Hírek - Két hónappal ezelőtt tűz keletkezett egy szarvaskői lakóházban, aminek következtében teljesen kiégett belülről az ingatlan. Elképesztő nehéz helyzetbe került akkor a család, az Egri Vízilabda Klub pedig rögtön lépett.


Fizetett hirdetések

Törött bordák és kilyukasztott tüdő az egri védőnél (videóval) Szuperinfó Hírek - Azonnali műtétet igénylő súlyos sérülést szenvedett Hegedűs Dávid. Az Eger SE NB III-as csapatának védője a Cegléd elleni bajnoki mérkőzés…
Szijjártó Péter: kormányzati támogatással Egerben bővíti kapacitását a Stühmer Kft. Szuperinfó Hírek - Kormányzati támogatással hajt végre Egerben jelentős kapacitásbővítő beruházást az édesipari termékeket gyártó Stühmer Kft. – jelentette be a külgazdasági és…
Dráma az Exatlonban: csalódott társaiban az egri irodavezető Szuperinfó Hírek - Kővári Viktor elárulta Szente Grétinek, hogyan érez a többiekkel kapcsolatban a nézeteltérés után.
Védelembe vennék az egykori egri tüdőgondozó épületét Szuperinfó Hírek - Az állami tulajdonban lévő épület egy ideje üresen áll.