EGER.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Eger 2024.03.01
Eger 2024.03.01
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Eger 2023.12.01
Eger 2023.12.01
Eger 2023.11.24
Eger 2023.11.24
Eger 2023.11.17
Eger 2023.11.17
«
...34567...
»
Fantasztikus sikert ért el az egri zeneiskola növendéke Szuperinfó Hírek - Kiválóan teljesített az országos versenyen az egri zeneiskola egyik diákja.
Most benézhetnek az egri bazilika szentélyébe és tornyába is +videó Szuperinfó Hírek - Lassan befejeződik az egri bazilika teljes körű felújítása. A Szent István Televízió kamerája a szentélyben és a toronyban is járt.
A Road Egerben: dupla koncerttel nyitottak +videó Szuperinfó Hírek - Hazai pályán, Egerben kezdte meg a Road zenekar a 20 éves jubileumi Akusztik&Metál dupla koncertes turnéját. A Road koncert előtt két héttel már teltházzal számoltak, hiszen minden jegy elkelt. Szombat este kígyózó sorban várták a rajongók, hogy személyesen is találkozhassanak és képet csinálhassanak a tagokkal.
Jóbarátok inspirálta szállás nyílik Egerben, bekukkanthatunk Monica lila lakásába Szuperinfó Hírek - Egerben különleges szálláshely nyílik. A Jóbarátok sorozatból ismert lakás inspirálta a szálláshelyet, a lila, Monicatiszta lakást.
A jövő képzőművészei állítottak ki az Agria Parkban +videó Szuperinfó Hírek - Dr. Rostás Bea Piros és Andreja Jovic művésztanárok növendékei mutatkoznak be a műveikkel. A jövő képzőművészei illusztrációk, tanulmányok, adott témára kibontott munkák révén teszik le a névjegyüket a tárlaton.
Visszaélt az idős ember bizalmával a csaló Szuperinfó Hírek - Eltartás helyett csalás lett az ügy vége, de nem tett beismerő vallomást a vádlott.


Fizetett hirdetések

Vasárnapi fociprogram: Egerben Gyöngyösi AK, Hevesen a Tarnamente Szuperinfó Hírek - Két NB III.-as, egy vármegyei II.-es és hat vármegyei III. osztályú bajnoki mérkőzés közül választatnak a nézők március első vasárnapján.…
Forgalomkorlátozás: ismét munkavégzés kezdődik az egri Sas úton Szuperinfó Hírek - Folytatódnak a munkák az egri Sas úton, jobban kell figyelni az arra közlekedőknek.
Kávé mellé felhős időt kapunk vasárnap Hevesben Szuperinfó Hírek - Borult időre kell számítani a hét utolsó napján Heves vármegyében.
A tartalékos Tigra-ZF-Eger felőrlődött az FTC elleni csatában Szuperinfó Hírek - Az egyaránt pihenőt kapott Szilágyi Dorottya és Rebecca Parkes nélkül játszó egriek nyolcgólos vereséget szenvedtek a Népligetben.
Kifogások, melyek visszatartanak a Tündérszépekre jelentkezéstől Szuperinfó Hírek - 2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Heves vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.
Feltették a sportképzés térképére Egert Szuperinfó Hírek - Dr. Honfi László volt a Heol podcast legújabb vendége.
Beragadt a rajtnál a Tigra-ZF-Eger, vereség Szentesen Szuperinfó Hírek - Az alsóházi rájátszás első fordulójában a gyenge helyzetkihasználás okozta a Tigra-ZF-Eger vesztét Szentesen.


Fizetett hirdetések

Szkander az egri Szkander bég téren +fotók, videó Szuperinfó Hírek - Fölavatták az egri Szkander bég tér kétnyelvű utcanévtábláit és az ajándékként készült szabadtéri szkanderasztalt. Csak Magyarországon és Romániában őrzi a…
Futár balesetezett Egerben, terelik a buszokat – Frissítve Szuperinfó Hírek - Fennakadásokat okoz az egri közlekedésben a Vécsey utcában történt baleset szombaton délután.
Tisztább lett az egri Nagy Könyv Szuperinfó Hírek - A 2023-ban elválasztott fertálymesterek megtisztították az egri Klapka és Egészségház utca sarkán található Nagy Könyv szobrot szombaton.
Az egri gátfutó szenvedős futással búcsúzott a világbajnokságon Szuperinfó Hírek - Szeles Bálint hatodik helyen ért célba a férfi 60 méteres gátfutás ötödik előfutamában, így búcsúzott a glasgow-i fedett pályás atlétikai…